2015. nov. 21.

Essence I love Nude My favorite tauping- TESZT

Sziasztok ma egy itthon nagyon felkapott szemhéjpúderről hozok nektek tesztet, amit kontúrozásnál is előszeretettel használnak. De vajon tényleg olyan jó mint mondják? Ha érdekel olvass tovább.












A csomagolása egyszerű, letisztult, a teteje jól záródik, de nem dobnám be a táskámba, mivel picit lötyög a teteje és ezért én nem érzem annyira strapabírónak. Körülbelül ezer forintért kapunk 1,8 grammot.


Ha ecsettel nyúlok bele akkor picit porol, de ez egyáltalán nem vészes. A pigmentációja nem a legerősebb, de egyáltalán nem rossz, főleg kontúrozáshoz. Világos bőrűeknek és kezdőknek nagyon tudom ajánlani. A szemhéjamra a mélyítővonalba szoktam használni, nekem tökéletes hétköznapokra. A tartóssága átlagos, vagyis látszik még nap végén, de picit megkopik, főleg az arccsonton.


Összeségében nagyon megkedveltem ezt a terméket, mivel nagyon univerzális és a minősége is nagyon jó, főleg kontúrozáshoz. A finise is nagyon tetszik mivel ad egy természetes fényt az arcnak de nincsenek benne csillámok. Nálam telitalálat.

Ti próbáltátok már ezt a terméket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése