2014. febr. 17.

Nyereményjáték: Február 14. nem csak Valentin nap

Sziasztok bár már elmúlt Február 14-e, de én erről a témáról feltétlenül akartam írni. Nagyon fontosnak tartom ezt a komoly témát, de nem szeretnék ömlengeni. Az említett dátumon NEM CSAK Valentin nap van hanem A NŐK ELLENI ERŐSZAK napja is.

 


 Létezik egy táncmozgalom már úgy 15 éve, de itt Magyarországon csak most kezd elterjedni. Idén én is csatlakoztam ehhez a lényeg hogy egy előre kitalált zenére egy előre kitalált koreográfiával kell táncolni és beszervezni minél több lányt. Plusz pirosba, feketébe és rózsaszínbe jönni. A koreográfiát pedig lejjebb mutatom egy videóban.


  

Szeretném ha az emberek többsége tisztában lenne ezzel, úgyhogy szeretném, ha minné ltöbben csatlakoznának a mozgalomhoz. Nem kell semmit tenned csak ha van blogod, tumblr-d, facebook oldalad vagy youtube csatornád, akkor oszd meg a videót vagy rakd ki a képet. Ha blogod van írj róla bejegyzést. A linket küld át a fruzsi.bukszar@gmail.com címre és iratkozz fel a blogra, a jelentkezők közül kisorsolok a random.org segítségével egy kis meglepetést. A nyereményeket a következő pár bejegyzésben mutatom meg (mindig csak egyet). Addig is figyeld a blogot. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése